Komunicirajte preko spleta

Neposredna, takojšnja, hitra in relevantna informacija je ključ do pridobivanja in ohranjanja sodobnega kupca. Izmenjava informacij že dolgo ni samo enosmerna, ampak je postala zelo dinamična in večnivojska. Interakcija, ki se je začela na vašem spletnem mestu, se lahko nadaljuje preko elektronske pošte in zaključi na Facebooku. Število kanalov in medijev je skoraj neomejeno. Neglede na to kje smo prisotni, vedno mora biti naš spletni nastop celovit in ažuren.

Facebook je socialni spletni medij oz. socialno spletne stičišče, kjer uporabniki interneta preživijo več časa, kot na kateremkoli drugem spletnem mestu. Skoraj nujno je, da vaše podjetje predstavite tudi tu. Če vaše podjetje še nima svoje Facebook strani je sedaj čas, da se čimprej pridružite največji spletni skupnosti na svetu in si zagotovite:

Ažurnejšo interakcijo z vašimi strankami

Višjo prodajo vaših izdelkov ali storitev

Dvignete vrednost vašega poslovanja

Povečate ugled vašega podjetja

Izbira socialnega omrežja za svoje trženjske aktivnosti je lahko težavna, saj obstaja poleg Facebooka še mnogo drugih, enako pomembnih. Predvsem je odvisno kaj prodajamo in koliko svojega časa smo pripravljeni vložiti v nek kanal.

Socialna omrežja so sicer brezplačna, vendar vaš čas ni. Zato je izbira pravega socialnega omrežja in izdelava trženjskega plana spletnega nastopa tako pomembna. Bolje je biti odličen v enem omrežju, kot povprečen v petih.

 

 

Cilj vašega spletnega nastopa na socialnih omrežjih je, da:

 

  • Spremenite vašega kupca v zadovoljnega člana vaše spletne skupnosti.
  • Namesto kupca si pridobite partnerja, ki bo ostal zvest vaši blagovni znamki, širil dober glas o vašem podjetju in aktivno prispeval k vaši spletni skupnosti.
  • člani vaše spletne skupnosti vam lahko aktivno pomagajo pri izboljšanju ponudbe, iskanju idej za nove produkte, testiranju in pridobivanju informacij.

V naši agenciji vas vodimo čez celoten nastop v spletnih skupnostih, od izbire pravega omrežja, izdelave načrta nastopa in samega vodenja vaše prisotnosti in interakcije. Izpolnite spletni obrazec ali nas pokličite na 01 600 10 70 za določitev termina sestanka in nam na kratko opišite vaše želje. Obiskal vaš bo nas svetovalec s katerim boste skupaj preučili, kako boste uspešno nastopili v spletnih omrežjih.

Kontaktirajte nas

Izpolnite spodnji obrazec in se dogovorite za sestanek ali povratni klic.

Stopite v kontakt