Ciljano spletno oglaševanje

Vedno več prednakupnega zbiranja informacij in prodaje se odvija na internetu. Uporabniki raziskujejo, primerjajo, analizirajo in vse to iz udobja naslonjača, kavarne, pisarne ali pa kar na poti. Tehnologija že dolgo ni več omejitev, saj so mobilne naprave zapolnile še zadnjo vrzel spletnega dosega. Online smo vedno in povsod.

Z učinkovitim ciljanim spletnim oglaševanjem vam pomagamo doseči vašega potencialnega kupca takrat in tam, ko išče tisto kar prodajate. Poizkušamo ga prepričati v nakup, mu postreči še z dodatnimi informacijami, povabimo ga k sodelovanju ali na prejemanje vaših novičk. Spremljamo ga tudi, ko zapusti vaše spletne mesto in ga v ravno pravem trenutku pripeljemo nazaj.

Spletno oglaševanje povečuje prodajo in zaslužek, ter minimizira stroške oglaševanja.

Pomaga vam graditi blagovno znamko in povečati bazo strank. Spletno oglaševanje upraviči vsako investicijo, analitično in natančno. Sprotna in natančna merljivost je ena ključnih prednosti oglaševanja na spletu.

Google partner

Smo Googlov certificirani partner. Načrtujemo in izvajamo ciljane spletne oglaševalske akcije s katerimi boste prodali in zaslužili več, v Googlovem iskalnem in prikaznem omrežju, Facebooku in drugih socialnih omrežjih. Sodelujemo z večjimi slovenskimi spletnimi mediji.

V naši spletni agenciji vam izdelamo spletno oglaševalsko akcijo, od izbire ciljev oglaševanja, spletnih medijev in populacije ter izbire načina in tehnologije oglaševanja. Izpolnite spletni obrazec ali nas pokličite na 01 600 10 70 za določitev termina sestanka in nam na kratko opišite vaše želje. Obiskal vaš bo nas svetovalec s katerim boste skupaj preučili, kako boste uspešno oglaševali na internetu.

Kontaktirajte nas

Izpolnite spodnji obrazec in se dogovorite za sestanek ali povratni klic.

Stopite v kontakt