Zmagujte v spletnih iskalnikih

Večina obiskovalcev najde vaše spletno mesto preko spletnih iskalnikov, ponavadi prav preko Googla. Po vaših izdelkih in storitvah poizvedujejo z vpisovanjem iskalnih fraz, ki se nanašajo na vašo dejavnost izdelek ali storitev.

Če vašega spletnega mesta ni na prvi strani iskalnih zadetkov, je zelo malo možnosti, da bo iskalec prišel na vaše spletno mesto in opravil nakup oz. izvršil željeno dejanje.

Optimizacija vašega spletnega mesta za iskalnike se začne pri opredeljevanju samega koncepta. Poiskati in opredeliti je potrebno ključne fraze po katerih bodo poizvedovali vaši kupci.

Te fraze je potem potrebno umestiti na spletno mesto, da jih bodo iskalniki pravilno zaznali in vas postavili na sam vrh zadetkov.

Optimizacija se ne zaključi ob dokončanju projekta, ampak je stalno prisoten proces, ki se izvaja tudi v času delovanja spletnega mesta. Stalno preverjamo uvrščenost vašega spletnega mesta v iskalnikih in po potrebi ukrepamo, tako da stalno zasedate prva mesta spletnih iskalnikov.

Dobro optimizirano spletno mesto je zelo uspešen način promocije spletnega mesta. Pri ustreznem kombiniranju s spletnim oglaševanjem pa dosežemo še boljše rezultate, ki pomagajo graditi vašo spletno skupnost ali pospeševati prodajo.

V naši spletni agenciji vas vodimo čez celoten proces optimizacije, od izbire ključnih fraz do izbire prave vsebine in tehnične umestitve. Izpolnite spletni obrazec ali nas pokličite na 01 600 10 70 za določitev termina sestanka in nam na kratko opišite vaše želje. Obiskal vas bo naš svetovalec s katerim boste skupaj preučili, kako boste uspešno zmagali na iskalnikih.

Kontaktirajte nas

Izpolnite spodnji obrazec in se dogovorite za sestanek ali povratni klic.

Stopite v kontakt