Odzivna spletna mesta

Izdelujemo tržno usmerjena, odzivna spletna mesta,
integrirana v vaš poslovni proces.

Naše spletne rešitve odlikuje unikatnost in prilagodljivost, saj so plod našega lastnega razvoja in znanja. Ne uporabljamo generičnih rešitev, zato se trudimo čim bolje prilagoditi vašim potrebam in željam, ter obenem zagotoviti, da bodo sodobne spletne tehnologije delovale v vašo korist.

Enostaven nadzor nad celotno vsebino spletnega mesta in enostavno urejanje sta ključna elementa, ki sta med uporabniki zaznamovala naš sistem za urejanje vsebine. Prilagojen je urejanju odzivne vsebine, omogoča iskalnikom prijazno objavo in omogoča neposredno deljenje vsebin na spletnih socialnih omrežjih.

Vsakega spletnega projekta se lotimo celovito in sistematično. Najprej analiziramo obstoječe stanje in začrtamo poti do željenih ciljev. Na podlagi dogovorjenega koncepta oblikujemo unikatno grafično podobo vašega novega spletnega mesta, ki pomaga razumeti tudi delovanje končnega produkta. Sledi tehnična realizacija in vnos vsebin. Po temeljitem testiranju šele sledi objava.

Vsak spletni projekt realiziramo v 4. preglednih fazah

Analiza in izdelava koncepta
Spletna grafična podoba
Tehnična realizacija in vsebina
Podpora & oglaševanje

Z objavo vašega spletnega mesta pa se resnično delo šele začne, dobili ste orodja s katerimi lahko osvojite splet in prodate več. Za to pa so potrebna znanja in veščine, katerih boste nekaj pridobili že v fazi izdelave, za ostalo pa bomo poskrbeli, kot vaš dolgoročni partner v digitalnem svetu trženja, prodaje in poslovanja.

Dovolite nam, da postanemo vaš partner v spletnem poslovanju in vam pomagamo osvojiti splet. Izpolnite spletni obrazec ali nas pokličite na 01 600 10 70 za določitev termina sestanka in nam na kratko opišite vaše želje. Obiskal vaš bo nas svetovalec s katerim boste skupaj preučili, kakšno bo vaše novo spletno mesto

Kontaktirajte nas

Izpolnite spodnji obrazec in se dogovorite za sestanek ali povratni klic.

Stopite v kontakt