Redpitaya

Izziv

Spletna rešitev ne dohaja uspešnosti produkta

Redpitaya je pristopila k agenciji Sloway v času, ko je morala narediti korak naprej v svojem spletnem nastopu. S svojim revolucionarnim produktom so med drugim reševali težave znanstvenikom pri Nasi in profesorjem na MIT-ju, sami pa so komaj dohajali in obdelovali obstoječa naročila.

Obstoječa spletna stran je bila generična predloga, neprilagojena mobilnim napravam in z nepregledno predstavitvijo, sistem pa je podpiral klasično zastavljen katalog produktov in obdelavo naročil enostavne spletne trgovine.

Redpitayin STEMlab pa je bil sestavljen produkt, ki je zahteval združevanje skupin in podskupin komponent. Vsaka komponenta zase je zahtevala individualno obravnavo v ozadju, saj se je podjetje posluževalo "just in time" nabave zaradi optimalnega procesa proizvodnje in čim manjšega kopičenja zalog.

Enostaven nakup kompleksnega produkta

Novo odzivno spletno mesto omogoča jasno segmentacijo uporabnika glede na področje uporabe, obenem pa mu dopušča prilagoditev naprave svojim potrebam, z enostavno in pregledno navigacijo po specifikacijah izbranega produkta, preden se doda v košarico.

Uporaba konfiguratorja produktov je intuitivno prilagojena tako desktop napravam, kot tudi tablicam in še posebej majhnim ekranom mobilnih naprav.

Pred lansiranjem spletnega mesta so na Redpitayi izgubljali skoraj tretjino uporabnikov, ki so se trudili izbrati svoj produkt preko mobilnih naprav.

Vrh ledene gore

Enostavna uporaba  vmesnika na različnih napravah temelji na poglobljeni raziskavi izdelka in ustrezni prilagoditvi uporabniške izkušnje v nakupnem procesu. Omogoča pa jo kompleksno zasnovan, pa vendar enostaven sistem urejanja in združevanja skupin komponent, ki v ozadju sestavljajo produkt, in omogočajo uporabniku prilagoditev po svojih potrebah.

Spletna prilagoditev naročnikovim potrebam in delu je prinesla ogromne prihranke v denarju, času obdelave naročil in vodenju sistema izdelkov, opuščena pa je bila tudi prvotna potreba po nadgradnji računovodskega programa.

Podpora mladim raziskovalcem

V Redpitayi se zavedajo, da so študenti njihovi bodoči partnerji, zato na enostaven način omogočajo pridobitev spletnega statusa, ki vsakemu študentu ob nakupu dodeli popust.

Statistika

Povečanje mobilnih uporabnikov
0
Povečanje stopnje spletnega nakupa
0
Povečanje števila ogledov strani
0
Rast prihodkov spletne prodaje
0

Redpitaya je vodilno podjetje za načrtovanje in gradnjo visokozmogljivih instrumentov za pospeševalnike delcev. S pomočjo uspešne Kickstarter kampanje, močnega inženirskega ozadja in strastnih mladih posameznikov z inovacijami v svojih srcih, nenehno rastejo in postavljajo smernice na svetovnem področju naprav za testiranje in merjenje.

Oglej si spletno stran

Na splet smo pomagali številnim uspešnim podjetjem - naj pomagamo tudi vam!

zapri