Spinalis

Popolna preobrazba spletnega mesta

Ham d.o.o. je pristopil k agenciji Sloway z željo po rešitvi preproste težave, kako spremeniti njihovo obstoječo zastarelo spletno predstavitev ergonomskega stola Spinalis v moderno zasnovano, odzivno spletno mesto, prilagojeno za vse naprave.

Spletno mesto je moralo biti uporabniku prijazno, z enostavno navigacijo po produktih in jasno obrazložitvijo, zakaj je njihov stol najboljši za vašo hrbtenico.

Profesionalno spletno mesto za pridobivanje kakovostnih kontaktov

Preden smo se lotili prenove spletnega mesta, smo prisluhnili naročniku in preučili uporabnikov proces raziskovanja in odločanja pri nakupu stola. Izobraženi kupci, ki so poznali stol Spinalis, so potrebovali hiter pregled in enostavno izbiro željenega modela in barve. 

Prvi kontakt pa je zahteval izpostavitev prednosti produkta, da smo pritegnili pozornost. Sledila je poglobljena predstavitev z referenčnimi članki strokovnjakov, izjave zadovoljnih strank ter enostavno vabilo k dejanju "brezplačen preizkus" z možnostjo vračila izdelka.

S tem Spinalis jasno izraža, da stoji za svojimi stališči in garantira zadovoljstvo pri uporabi svojega produkta.

Izbira pravega stola še nikoli ni bila lažja

Z jasnim, preglednim seznamom in izborom stolov smo omogočili kupcu ne samo pregled prednosti, ampak tudi tkanin in barv, ki ustrezajo okusu uporabnika, kjerkoli, na tablici, telefonu ali na osebnem računalniku.

Rast deleža mobilnih uporabnikov 

Delež mobilnih uporabnikov je že v prvih dneh objave novega odzivnega spletnega mesta dosegel 40%, kar pomeni, da je stara spletna predstavitev odgnala skoraj polovico potencialnih kupcev.

Statistika

Povečanje spletne prodaje
0
Povečanje mobilne prodaje
0
Padec stopnje zapuščanja mobilno
0
Padec stopnje zapuščanja namizno
0

Spinalis stol je edini stol, ki omogoča udobje modernega pisarniškega stola, hkrati pa posnema aktivno sedenje na terapevtski žogi, ki jo zdravniki in terapevti priporočajo kot najboljši pripomoček za zdravo sedenje.

Oglej si spletno stran

Na splet smo pomagali številnim uspešnim podjetjem - naj pomagamo tudi vam!

zapri